• Som

    Naveguem Junts és la marca del Port de Barcelona (Autoritat Portuària de Barcelona) dirigida a les persones que voleu saber més de nosaltres com a organització i, potser, com a futurs treballadors i treballadores, accedint a les nostres diferents ofertes de feina i descobrint una institució tant desconeguda com apassionant. Sigueu benvingudes i benvinguts a Port de Barcelona!

  • Serveis Mèdics

    NOVA CONVOCATÒRIA. Busquem un/a coordinador/a administratiu/va de serveis mèdics i promoció de la salut per al departament de Serveis Mèdics i Promoció de la Salut. La seva missió serà la coordinació i gestió administrativa de Serveis Mèdics i Promoció de la Salut, assumint funcions de caràcter no assistencial, amb l'objectiu d'arribar a la màxima eficàcia i eficiència administrativa que permeti donar la millor qualitat del servei d'atenció a les persones.

  • Obres públiques

    NOVA CONVOCATÒRIA. Busquem un/a enginyer/a tècnic/a d'obres públiques per ocupar el càrrec de responsable de producció de projectes d'infraestrucutres. La seva missió serà participar en la definició i disseny de projectes d'infraestructures, marítimes i terrestres, amb important responsabilitat en la producció dels documents tècnics.

Naveguem Junts?

 Si creus, com nosaltres, que només val aconseguir resultats si ho fem de manera responsable, honesta, amb transparència i sent fidels als nostres principis, som la teva organització. Aquesta és la responsabilitat que assumim amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona (Port de Barcelona) i això representa la nostra marca Naveguem Junts amb la que volem transmetre't que podem ser per a tu molt més que un gran lloc on treballar.

Ofertes de feina

Des d'aquest portal podràs inscriure't a les nostres ofertes de feina o enviar-nos el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball. Sigui quina sigui l'oportunitat que t'atrau més trobaràs un procés de sol·licitud senzill i transparent, liderat pel nostre equip de selecció interna.

Ofertes

La persona al centre

Sin título-1

Desenvolupament continu

Créixer a l'organització formant-te en allò que necessitis, amb cursos d'idiomes oficials, convenis amb universitats o màsters subvenciats

Sin título-4

Mobilitat sostenible

Apostem per la teva mobilitat amb targeta de transport públic per fomentar l'ús del metro, tren o autobús. A més, en els nostres aparcaments de vehicles disposes de punts de recàrrega elèctrics.

Sin título-3

Xecs menjador

Per poder dinar de manera saludable al teu centre de treball mitjançant xecs menjador als diferents restaurants del complex o als offices de les oficines.

Sin título-5

Empresa saludable

Tenim cura de la teva salut i benestar, físic i psicològic, amb alimentació, son i altres hàbits saludables. Comptem amb un equip mèdic amb tot tipus d'especialistes, mútua de salut i d'altres avantatges.

Sin título-6

Esports & fun

Club esportiu, zona esportiva, barbacoa i activitats de tot tipus per celebrar i reconèixer els nostres empleats/des i fer de l'organització molt més que un lloc on treballar.

Sin título-6

Conciliació i treball flexible

Treballar un dia a la setmana des de casa, amb horari d'entrada i sortida de la feina flexible, compromesos amb la reforma horària i amb permisos que milloren la legalitat establerta.

Deixa't atrapar per un món tan interessant com desconegut

Les persones de l'APB hem acumulat una gran experiència i ara hem d'aconseguir que les noves generacions que han de prendre el nostre relleu, com nosaltres ho vàrem fer en el passat, mantinguin la manera de fer de l'APB i potenciïn els comportaments i valors que volem consolidar. Això no vol dir que no haguem de canviar res, sinó que hem d'evolucionar a partir d'allò positiu que compartim i ens defineix com organització. 

L'organització que volem

Sin título-1

Honesta

Actuant d'acord amb la legalitat, el nostre codi ètic i valors corporatius, sense enganys i males intencions.

Sin título-1

Transparent

Comunicant d'una manera propera, clara i veraç, tant si implica elements positius com negatius.

Sin título-2

Innovadora

Per liderar el desenvolupament Port del present i del futur en un món en constant transformació

Sin ti´tulo-1

Sostenible

Reduir el nostre impacte sobre el medi ambient promovent actuacions més respectuoses amb el nostre entorn

Sin título-1

Digital

Compromesa amb els avenços tecnològics i la seva vinculació amb el negoci i les persones que hi treballem.

Projectes i accions

Jornada Anual Naveguem Junts

La Jornada Anual Naveguem Junts és un espai per compartir i presentar...

Empresa saludable

Celebrem el Dia de la Fruita per fomentar un estil d'alimentació i de vida saludable...

Conciliació laboral

Apostem pel treball flexible per potenciar la conciliació familiar i la productivitat...

Treball en equip

Jornades de teambuilding per compartir experiències i fomentar el treball en equip...

Un port innovador

Liderem el projecte Smart Ports, de la mà de 6 ports punters en innovació...

Un bon lloc per treballar

Iniciem el procés per certificar-nos com a "Great Place to Work" i posar en valor tot allò...

Aposta per la sostenibilitat

La sostenibilitat ambiental, econòmica i social és un dels eixos de la nostra estratègia...

Busquem persones amb visió de futur