Informació d'interès

Borsa de treball temporal

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Informació

Formaràs part d'una borsa de treball per cobrir necessitats puntuals temporals de plantilla. La durada màxima del currículum a la nostra base de dades serà de 18 mesos, havent de tornar a enviar el teu currículum després d'aquest període.

 

contactarem amb tu quan tinguem una bona oportunitat per a tu


 

El procés de selecció serà mitjançant concurs de mèrits, consistent en una entrevista curricular on es comprovarà i es qualificarà el perfil de les persones que més s'ajustin a la necessitat a cobrir.

Què oferim

Formaràs part d'una organització molt especial que ha contribuït al desenvolupament del nostre entorn al llarg dels seus 150 anys d'història.

Pertanyeràs a un lloc on la innovació sempre ha estat un dels nostres senyals d'identitat.

Podràs créixer dins d'una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formen l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens identifica, la nostra essència, l'ADN de l'APB.

Però creiem que qui millor et pot explicar com som i com treballem a l'APB són les companyes i companys que formen part del equip de l'APB. Així que mira el vídeo que et deixem en el apartat de vídeos!

 

Envia el teu CV

Si estàs interessat/da en formar part de la borsa temporal del Port de Barcelona, omple els camps amb les teves dades i adjunta el teu currículum.

 

Inscriu-te

$titolCookies.getText()

$descripcioCookies.getText()

$acceptar.getText() $mesInformacio.getText()