Informació d'interès
Data de publicació: 11/02/2020

Contracte en pràctiques

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Missió del lloc de treball

Realitzar tasques administratives i de gestió de la documentació del departament de Gabinet tècnic, d'acord amb les directrius del seu responsable amb la finalitat de donar suport al treball del departament.

una oportunitat per conéixer i contribuir al desenvolupament d'una infraestructura única a l'estat

Què oferim

 • Contracte de treball en pràctiques

  Amb una durada inicial de 6 mesos amb possibilitat de pròrroga fins a 2 anys com a màxim.

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals, de dilluns a dijous en jornada partida de 8.30h a 17h i els divendres de 7.30h a 15h. amb la flexibilitat establerta per l'empresa i segons necessitats del servei.

 • Salari

  19.975,20€ bruts anuals el primer any i 21.233,65€ bruts anuals el segon, amb la deducció del 5% per aplicació del Reial Decret-Llei 8/2010, de 20 de maig, més objectius i beneficis socials.

Requisits mínims

 • Titulació oficial de CFGS de la branca ADMINISTRACIÓ I FINANCES O GRAU UNIVERSITARI EN GESTIÓ I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA, DRET, ECONOMIA O ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES obtingut en els darrers 5 anys (o 7 en el cas de persones amb discapacitat).

 • Nivell C de català i domini de la llengua espanyola.

 • A més, la persona candidata no pot haver estat contractada amb la modalitat de contracte en pràctiques per cap empresa amb anterioritat.

 

Inscriu-te

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació