Informació d'interès
Data de publicació: 11/02/2020

KContracte en pràctiques

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Missió del lloc de treball

Col·laborar en la planificació de les infraestructures del Port de Barcelona, així com en la planificació de l'ús i explotació del domini públic del mateix.

una oportunitat per contribuir a l'ordenació d'un territori que genera més de 41.000 llocs de treball i és el 1,7 del PIB català

Què oferim

 • Contracte de treball en pràctiques

  Amb una durada inicial de 6 mesos amb possibilitat de pròrroga fins a 2 anys com a màxim.

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals, de dilluns a dijous en jornada partida de 8.30h a 17h i els divendres de 7.30h a 15h. amb la flexibilitat establerta per l'empresa i beneficis socials.

 • Salari

  25.586,75€ bruts anuals el primer any i 27.185,92€ bruts anuals el segon, amb la deducció del 5% per aplicació del Reial Decret-Llei 8/2010, de 20 de maig, més objectius i beneficis socials.

Requisits mínims

 • Titulació oficial de CFGS de grau UNIVERSITARI OFICIAL EN ENGINYERIA CIVIL o d'obres públiques I/O MÁSTER OFICIAL EN CAMINS, CANALS I PORTS, obtingut en els darrers 5 anys (o 7 en el cas de persones amb discapacitat).

 • Nivell B2 d'anglès,  nivell C de català i domini de la llengua espanyola.

 • Es requereix permís de conduir B.

 • A més, la persona candidata no pot haver estat contractada amb la modalitat de contracte en pràctiques per cap empresa amb anterioritat.

 

Inscriu-te

$titolCookies.getText()

$descripcioCookies.getText()

$acceptar.getText() $mesInformacio.getText()